Pazartesi , Mayıs 20 2024

Bies Optik Gazimağusa’da açıldı!

Gazimağusa’da Bies Optik’in açılışı büyük bir coşkuyla kutlandı. Açılış gecesine Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Sunat Atun ve birçok iş insanı katıldı. Kırmızı kurdele kesilerek hizmete açılan Bies Optik, açılış gecesinde ayrıca davetliler ve konuklar da ağırlandı.

Gecede, davetliler ve bölge halkı Bies Optik’in geniş ürün yelpazesini inceleme fırsatı buldular. Gözlük çeşitleri, güneş gözlükleri ve lensler, mağazaya gelen kişilere sunuldu. Uzman Optisyen Serhad Bayram tarafından sağlanan hizmetler de gece boyunca devam etti.

Bies Optik’in açılış gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bies Optik’in kaliteli hizmet anlayışı ve sektördeki yenilikçi yaklaşımını vurgularken, yatırıma dikkat çekti.

Bies Optik’in Gazimağusa’daki mağazası, bölgedeki gözlük ihtiyacını karşılamak için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Modern tasarımı ve geniş ürün yelpazesiyle, halka kusursuz bir hizmet veriliyor.

Ayrıca Bies Optik açılışına özel indirimler devam ediyor…

 

Check Also

Polisten sürücülere direksiyondayken cep telefonu kullanmama uyarısı

Polisten sürücülere direksiyondayken cep telefonu kullanmama uyarısı

Polis Genel Müdürlüğü, sürücüleri araç kullanırken cep telefonu kullanmamaları konusunda uyardı. Polis, sürüş sırasında cep …

Baraka’dan sendikaların 1 Mayıs etkinliğine destek…

Baraka’dan sendikaların 1 Mayıs etkinliğine destek…

p>  Lefkoşa, 29 Nisan 24 (TAK): Baraka Kültür Merkezi 1 Mayıs’ta bazı STÖ ve kuruluşların …

"Poliçeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Meclisten geçtİ

“Poliçeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Meclisten geçtİ

“Poliçeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda oy birliğiyle kabul edildi. Genel Kurul toplantısında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir